A A A

AIPA informează – circa 217 mil. lei au fost autorizate spre plată pînă la 03.09.2018

04/09/2018

 

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) informează că, începând cu 1 februarie și până în prezent, a autorizat spre plată, circa 217 milioane lei pentru un număr total de 1762 dosare.

Precizăm că termenul limită de depunere a dosaruluiîn cadrul submăsurii de sprijin 2.3 ,,Stimularea producătorilor agricoli pentru compensarea cheltuielilor la irigare’’ este 15 noiembrie, iar pentru submăsura de sprijin 1.7-A ,,Stimularea mecanismului de asigurare a riscurilor în agricultură’’ reprezintă 15 decembrie a fiecărui an de subvenționare.

Sesiunea de recepționare a dosarelor va fi activă până la 31 octombrie curent, deci doritorii sunt invitați să depună cererile la sediile Oficiilor Teritoriale ale AIPA, adresa cărora poate fi găsită accesând: https://bit.ly/2xwCctB, și totodată reamintim că este activ serviciul electronic ”Programare on-line” ce poate fi utilizat, accesând pagina web a Agenției, privind depunerea dosarelor de subvenționare.  

 

Totodată, amintim că AIPA oferă producătorilor agricoli posibilitatea de a verifica starea dosarului depus pentru subvenționare în regim on-line, la rubrica Verifică starea dosarului pe pagina web AIPA.

Direcția relații externe, comunicare și raportare