A A A

Daruri alese oferite copiilor lipsiți de dragoste și cămin familial, în ajunul zilei de 1 septembrie

30/08/2018

În ajunul zilei de 1 septembrie - Ziua Cunoștințelor, reprezentanții Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) au fost alături de copii din Internatul satului Cupcui, r-nul Leova.

Directorul adjunct al AIPA dl Vadim Curmei, însoțit de colegii săi, au felicitat toți copii cu începerea noului an școlar, dorindu-le succese și noi realizări, menționând că ,,copii educați și fericiți sunt baza unei societăți prospere, doar prin cunoștințe își vor putea asigura un viitor luminos, iar viitorul lor depinde astăzi de noi’’.

 

Din aceste considerente, în pragul unui nou an școlar,  reprezentanții AIPA au inițiat un nou act de caritate la care au fost invitați să contribuie toți cei cu inimă mare, pentru a aduce zâmbete și bucurie copiilor lipsiți de dragoste și cămin familial.

 

Donațiile colectate au fost utilizate pentru a achiziționa diverse bunuri necesare copiilor, pentru începerea anului școlar. Totodată, au fost procurate obiecte de strictă necesitate, care să asigure copiilor un trai decent, lipsit de griji, dar și să ușureze munca angajaților instituției.

 

În acest context, conducerea AIPA aduce sincere mulțumiri tuturor celor implicați în realizarea acestui act de caritate, precum și producătorilor agricoli care au binevoit să doneze Casei de Copii, produse alimentare, fructe și legume, dar și care au contribuit la construcția unui foișor în curtea instituției date. 

Direcția relații externe, comunicare și raportare